DE S.I.S.-therapie IN DE PRAKTIJK

S.I.S. dat staat voor Saving Immune System, vrij vertaald: beschermen of bewaren van het immunologisch systeem. Het in stand houden van het lichaamseigen afweersysteem zou men ook kunnen zeggen.

Heel belangrijk dus, want als het lichaamseigen afweersysteem niet meer - of niet goed meer - functioneert, dan zijn of worden mensen ziek of kunnen zelfs dood gaan. De S.I.S.-therapie kan op elk moment ingezet worden. De S.I.S.-therapie is vooral een ervaringstherapie. Van ingewikkelde theorieën, onverdedigbare stellingen en vooral dogma's is binnen de S.I.S.-therapie geen sprake. Dr. Versteeg wilde vooral resultaat zien, juist omdat hij zich realiseerde dat voor “zijn” patiënten de factor tijd zeer kostbaar is. (Chronische-) patiënten in het algemeen, kankerpatiënten in het bijzonder, of topsporters kunnen het zich niet permitteren tijd te verspillen. Daarom is er dus de SIS-THERAPIE,

De S.I.S.-therapie is eigenlijk heerlijk eenvoudig. Binnen de S.I.S.-therapie geen gedoe met tientallen verschillende potjes vitamines, mineralen et cetera. Neen, ALLE benodigde voedingssupplementen, vitaminen, mineralen en zo verder, zijn verwerkt in eenvoudige  preparaten. Dat vereenvoudigt de therapie sterk, bevordert de therapietrouw en, ook HEEL BELANGRIJK, beperkt de KOSTEN enorm. De S.I.S.-therapie is de GOEDKOOPSTE non-toxische (natuurlijke anti- kanker) geneeswijze in Europa.