De S.I.S.therapie zo VROEG MOGELIJK AANVANGEN


De Factor "tijd" is altijd ten nadelen van zowat alles in ons leven. We worden nu eenmaal ouder. Ons advies is de S.I.S.-therapie zo spoedig mogelijk aan te vangen. NU aanvangen is het beste! Wacht niet tot het moment dat het duidelijk is dat het afweersysteem niet goed of niet volledig functioneert en het mogelijk al te laat is om uw gezondheid te bewaren. Preventie = zorgen dat je niet ziek wordt en dat is het belangrijkste.

ZIJN ER BIJWERKINGEN BEKEND IN DE S.I.S.-therapie?


Neen, bijwerkingen zijn er niet bekend. Maar de S.I.S.-therapie zet uw lichaam aan het zelf herstellen en ontgifting. In een dergelijk proces komen er bepaalde afval- of afbraakstoffen vrij, met name de eerste 5-6 weken. Dat is op zich een gunstig effect, maar het lichaam moet de stoffen zien te verwerken en dat kost enige moeite.

Menselijk lichaam niet gebouwd op vleesvertering


Ja dit is best wel een moeilijk maar noodzakelijk punt in binnen de S.I.S.-therapie. Het gebruik van dierlijke producten zoals vlees, vis, kip en andere gevogelte, schaal- en schelpdieren alsmede zuivelproducten en alle andere producten waarin dit verwerkt zit zoals worst, vleesbeleg en vleesbouillon moet aanvragend achterwege worden gelaten.

De boog kan niet altijd strak gespannen staan. Dat weten we ook dus lees verder