Wat feiten en wetenswaardigheden.

Dr. Nico Versteeg ontwikkelde in de vijftiger jaren de S.I.S.-THERAPIE en kwam daarmee in 1970 voor het eerst naar buiten. Dat kenmerkt dr. Versteeg, want zorgvuldigheid in zijn handelen als arts en betrokkenheid bij zijn patiënten was zijn levensdoel.

Als arts-KNO-specialist werd dr. Versteeg herhaald geconfronteerd met ziekten als kanker en andere ernstige immunologische/chronische aandoeningen. Erger was, dat hij steeds vaker hoorde dat patiënten "uitbehandeld" waren, dat er voor die patiënten dus niets meer gedaan kon worden. Een aantal van die patiënten klopten bij dr. Versteeg aan voor hulp. En bij dr. Versteeg klopte men nimmer vergeefs aan voor hulp. Altijd was er een luisterend oor en oprechte aandacht. Vandaag de dag is dat luisterend oor en is die aandacht er nog steeds.
Het is daarom dat hij de S.I.S.-THERAPIE ontwikkelde en kwam daarmee inmiddels al meer dan 60 jaren geleden voor het eerst naar buiten kwam.

VRAGEN en nog eens VRAGEN

Omschakelen naar het S.I.S.-dieet dient snel te gebeuren en mag in ieder geval GEEN  maanden in beslag nemen. Vervang producten wanneer ze opgebruikt zijn alleen door "goede en toegelaten" producten welke binnen het S.I.S.-dieet toegepast kunnen worden. Ook hier het advies de voedingsrichtlijnen goed te lezen.

VERGOEDING of TERUGBETALING

Alle ziekenfondsen en particuliere ziektekostenverzekeraars vergoeden (arts-) consulten en door artsen voorgeschreven medicijnen. Vergoeding is echter afhankelijk van uw eigen ziektekostenverzekering en vooral van wat u verzekerd heeft binnen de aanvullende ziektekostenverzekering. Standaard kan gesteld worden dat voedingssupplementen, vitaminen enzovoorts niet vergoed worden. Daarom ook houden wij de kosten zo laag als mogelijk. De SIS-THERAPIE is de goedkoopste natuurlijke anti-kanker of non-toxische tumor therapie van heel Europa.  

S.I.S.-THERAPIE? Helemaal niet moeilijk!

TENSLOTTE ……………. U heeft vast en zeker nog vragen, daar zijn we van overtuigd. VEEL vragen hebben we kunnen beantwoorden, maar lang niet alle, dat weten we. U hebt inmiddels veel kunnen lezen over de S.I.S.-THERAPIE en het S.I.S.-dieet. Aanvangen met "de S.I.S." is niet echt moeilijk.

Voor verkoop van SiS producten verwijzen wij u graag naar de website van Oriherba - Orih-Spi - Stipartin. Klik hier.