Stap 2 = Je VOEDINGSPATROON aanpassen.
(lees alles over wat je wel en niet mag eten binnen de SIS-THERAPIE, klik hier).

STOP nu eens met van alles en nog wat te kopen en... OP TE ETEN!
Natuurlijk mag je best eens een “praline” eten of een gevulde koek. Maar moet dat nu echt 5x per dag??

Een “frietje”?? Prima hoor, geniet er van. Maar ook hier is van toepassing: beperk het nu eens tot 1x per twee weken en... wellicht smaakt een frietje weer eens ouderwets lekker als je het niet helemaal bedekt onder die ziekmakende en superongezonde sauzen en “prutjes”??

Ja dat is afkicken, dat is waar maar.... JIJ bent het WAARD om GEZOND te blijven!! Denk daar eens aan!!

En ook: beperk voortaan ook het eten van DIERLIJKE PRODUCTEN. Beperk het indien je echt denkt niet zonder dierlijke producten te kunnen. Ons advies is echter klip en klaar: STOPPEN!, zeker het eerste jaar van aanvangen met de SIS-THERAPIE. U zult verbaasd staan hoe goed het u zal doen.

MINDER is een WELDAAD voor je lijf (en voor je portemonnee !!) Moet jij eens kijken hoe je opknapt door gewoon geen of wat minder vlees, kip, kaas en melkproducten te eten. En een bijkomend effect is dat je door minder dierlijke producten te eten er mooier uit gaat zien. Je huid zal weer wat strakker worden en dus ook zullen je rimpeltjes geringer worden.

Tja wat moeten we nu nog zeggen over snoepjes en koekjes, gebakjes en die grote hoeveelheden suiker.....iedereen weet toch dat het gewoonweg slecht is voor lijf en leden?? Wist u dat suiker en kunstmatige zoetstoffen verantwoordelijk zijn voor meer dan 93% van alle stress-versterkingen. En dat suiker verantwoordelijk wordt gehouden als aanjager van ADHD?

Ok.. genoeg gepraat! START VANDAAG met je persoonlijke LEEF- en VOEDINGSPATROON: de  SIS-THERAPIE.

Het gaat jou lukken omdat je van jezelf mag en wil houden. En je doet het omdat JIJ je GEZONDHEID wilt BESCHERMEN, terug wilt hebben en BEWAREN.

Je hebt nu ook de mogelijkheid dat samen met de “SIS” te doen daarmee heb je ook de zekerheid van persoonlijke, altijd goede en gratis adviezen. Want de “SIS” is veel meer dan gewoon een methode. De SIS-THERAPIE is al meer dan 60 jaar samenwerken aan het in stand houden van GEZONDHEID en het VOORKOMEN van ziek worden. En daar gaat het toch om? WIJ van de “SIS” zien liever geen achteraf ingrijpen maar wij willen VOORKOMEN dat je ziek word, DAAR GAAT HET OM en nergens anders om.

Niet ziek worden maar gezond blijven! Met heel het gezin bent u welkom bij de “SIS”. En de SIS-THERAPIE is en blijft betaalbaar, dat beloven wij u!

Klik hier voor stap 3