Preventieve gezondheidszorg

PREVENTIEVE  GEZONDHEIDSZORG: 

een begrip dat steeds vaker in het nieuws komt en ook steeds belangrijker wordt.

Wat is dat eigenlijk PREVENTIEVE GEZONDHEIDSZORG?

Eigenlijk is dat begrip in een paar simpele woorden duidelijk te maken: preventieve gezondheidszorg is: zorgen dat je niet ziek wordt en als je al ziek zou zijn, zorgen dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam (het immuunsysteem) zo optimaal als mogelijk ondersteund wordt om volledig herstel te bewerkstelligen.

Een gratis lezing:

Het Dr. Versteeg Instituut is al meer dan 60 jaar bezig met preventieve gezondheidszorg en geeft o.a. gratis lezingen/voorlichting op het gebied van preventieve gezondheidszorg en optimale voeding. Diverse artsen en andere deskundigen verzorgen deze lezingen en maken er een ontspannen, interessante en vooral nuttige bijeenkomst van. Erg veel aandacht wordt vooral besteed aan kleine maar heel nuttige handelingen welke thuis kunnen worden verricht en soms stammen uit de oude wijsheid. Nee, het Dr.Versteeg Instituut gaat niet op de ‘alternatieve’ toer, want dat is niet ons doel. Wat dan wel? Nou gewóón doen, dat is immers al gek genoeg, toch? En daar zit een grote kern van waarheid in. Veel van wat ‘gewoon’ was is er niet meer en daar zit úm nu ook de kneep.
Wij van het Dr. Versteeg Instituut proberen nuchter nadenken, simpel en gericht handelen met beschikbare en betaalbare -natuurlijke- producten weer terug in het dagelijks patroon te re-intregeren.
Vandaag de dag meer dan wenselijk om niet te zeggen noodzakelijk. Al is het maar dat medische kosten stilaan de pan uitrijzen. En dan is voorkomen (dus preventief handelen) beter dan voorkomen.

Childscare

Graag verzorgen wij ook voor u een lezing. Zonder kosten dus: gratis. U bent tot geen betaling of aankoop verplicht! Maar als u toch iets zou willen doen dan graag voor het volgende: we doen nog iets als Dr. Versteeg Instituut en dat is zorg geven aan kind moedertjes en hun kinderen alsmede straatkinderen in de sloppenwijken van de Azië. Met name de tientallen tyfoons (tropische orkanen) veroorzaken vele tienduizenden slachtoffertjes, elk jaar opnieuw.Wij steunen en ondersteunen de kinderbeschermingsorganisatie WF ChildsCare Philippines en we zouden het machtig fijn vinden als u zo’n klein lief mormeltje één dag leven zou willen schenken. Eén dag minimaal alstublieft. 1euro. Meer vragen we niet. Meer mag wel, graag zelfs maar dat hoeven we toch niet meer uit te leggen? Als we met elkaar 1euro per dag per kindje aandragen, dan redden we een kind en geven we het een minimale maar wel echte toekomst. Heel graag vragen we WF ChildsCare of zij aan u één van die ontzettend lieve kindjes willen toevertrouwen. Dan kunt u met eigen ogen zien wat er met uw euro gedaan wordt en kunt u het kind in kwestie dagelijks volgen zo u dat graag zou willen. En waarom niet, toch?
DOET U MEE? Dan verzorgen wij super graag uw lezing(en) en zeggen wij namens de vele kindertjes: dikke kus, HARTSTIKKE BEDANKT en een vette CHAPEAU !

childscare

 

Wilt u een lezing bijwonen of heeft u zelf een gezelschap van minimaal 10 personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Continuiteit

Patiënten / consumenten in goede handen bij  Dr. Versteeg Instituut

Veel  detailhandelaren / enzovoorts voorschrijvenden / therapeuten verstrekken uitstekende AANVULLENDE INFORMATIE inzake met name TOEPASSING- / GEBRUIK van o.a. de SIS-therapie  (en/of prijsverlagingen en productieverbeteringen van bijvoorbeeld)  SIS-capsules en/of CONVALESCO Fluid en de vele tientallen andere specialiteiten van ORIHERBA Natural Products. Bijvoorbeeld ARCO IRIS in Maassluis, geeft duidelijk aan dat bijvoorbeeld de SIS-capsules en CONVALESCO Fluid, de OK Ginseng creme en lotion, de Wash&Care en vele andere producten van ORIHERBA Natural Products NIET in prijs verhoogd zijn, maar juist in prijs VERLAAGD. Een goed gegeven in deze dure tijden. ARCO IRIS geeft die prijsverlaging aan haar klanten door. Inmiddels hebben veel klanten van ARCO IRIS ons laten weten dat zij zich blij voelen met en bij ARCO IRIS en wel omdat zij al jaren de SIS-capsules en CONVALESCO Fluid enzovoorts kunnen ophalen in Maassluis. 

Van patiënten van dr. Hans van Montfort vernamen wij dat meneer van Montfort glashard beweert dat de SIS-producten of de CONVALESCO Fluid niet meer geproduceerd worden en dat hij dus wel gedwongen is andere producten voorte schrijven. NIET WAAR DUS ! Laat u niets wijsmaken en check het vooraf even bij ORIHERBA Natural Products. U kunt gewoon, dus zonder voorschrift van o.a. meneer van Montfort, de producten bij www.oriherba.nl online bestellen. Binnen 1 dag na afronding van uw bestelling in onze webwinkel, heeft u de gevraagde producten in huis.  Oriherba bestaat al bijna 70 jaar (opgericht in 1947) en de SIS-producten worden al meer dan 50 jaar door ons op de markt gebracht. En dat blijft ook gewoon zo. Dit in tegenspraak van wat meneer van Montfort kennelijk richting zijn patiënten beweerd dus.

Bij ORIHERBA Natural Products, staat een nieuwe generatie vakmensen klaar om in samenwerking met topfabrikanten garant te staan voor vervaardiging van alleen de beste producten waaronder de SIS-capsules, CONVALESCO Fluid, Wash&Care en de OK ginseng huid- en lichaamsverzorgingsproducten. 

Dus voor SIS-capsules en CONVALESCO Fluid en vele andere producten gaat u gewoon even naar de webwinkel van ORIHERBA Natural Products en binnen no-time heeft u de gewenst producten gewoon thuis. En dat bespaart u veel geld.